2023 Kunst Centrum Haarlem

Datum

Kunst Centrum Haarlem trapt het nieuwe culturele seizoen af met een verrassende tentoonstelling. Textiel en glas staan centraal in deze tentoonstelling, net als de natuur en natuurlijke materialen. De vijf exposerende kunstenaars hebben nog niet eerder in onze galerie geëxposeerd. Een kennismaking voor Haarlem en omgeving met dit interessante werk.

De Haarlemse Eveline van der Eijk toont haar geborduurde korstmossen. Van multimediakunstenaar Krista Israel zijn haar kenmerkende ‘Seepods’ van helder glas aanwezig. Ook te zien zijn de monumentale wandtapijten van Leonie van der Poecke en de spannende ‘Glass Globes’ van Noortje Haegens. Het vijftal is compleet met de abstracte, getufte wand- en vloerkleden van Mirte van Kooten.

Op zaterdag 21 oktober is Eveline van der Eijk vanaf 15:00 uur in de tentoonstelling te begroeten. Zij zal ook een demonstratie geven van haar borduurtechnieken.

Kunst Centrum Haarlem is dé kunstuitleen, galerie en designwinkel voor Haarlem en omstreken. Toegang is gratis. Geopend van dinsdag tot en met zaterdag tussen 11 en 17 uur.

Andere
Ateliers